PRODUCTEN

Je tuin en terras zijn bij uitstek de plekken waar jij gedurende het voorjaar en de zomer de meeste tijd door brengt. Met onze producten proberen we het comfort op jouw terras zo groot mogelijk te maken. Dit zorgt er namelijk voor dat je vaker en intenser kunt genieten van het leven in jouw tuin. Kom alles te weten over zonneschermen, terrasoverkappingen, schuifwanden en vele andere oplossingen..

Breng jij jouw vrije tijd ook zo graag door in de buitenlucht? Met terrasoverkappingen of verandadaken ben je minder afhankelijk van de weersomstandigheden. zo worden jouw activiteiten niet langer belemmerd door regen of wind! Een gezellige winterbarbecue met vrienden of een ontbijt met het hele gezin onder de terrasoverkapping, heerlijk toch?

Met schuifwanden en glaswanden kunnen je niet langer alleen in de de zomer van je tuin en terras genieten. Ook in de herfst en winter wil jij toch naar buiten? Een gezellige winterbarbecue met vrienden of op zondagochtend buiten ontbijten met het hele gezin, Profiteer van extra beschutting door je (glazen) schuifwanden!

We combine decades of design projecting experience with an unrelenting dedication to setting new benchmarks in the lighting marketplace.

× Hoe kan ik je helpen?